Υλικό Μαθήματος
Υλικό 9ης Διάλεξης - Ειδικά κεφάλαια
Δημοσιεύτηκε Παρασκευή 23 Απριλίου 2021
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Δημοσιεύτηκε Πέμπτη 22 Απριλίου 2021
Υλικό 8ης Διάλεξης- ΡΕΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δημοσιεύτηκε Τετάρτη 21 Απριλίου 2021
Υλικό 8ης Διάλεξης 2021- ΡΕΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Υλικό 5ης και 6ης διάλεξης - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
Δημοσιεύτηκε Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021
ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ - ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ
Δημοσιεύτηκε Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021
ΥΛΙΚΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (BELITZ ET. AL.) - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4
Δημοσιεύτηκε Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021
Υλικό 1 και 2ης διάλεξης - Πρωτεΐνες
Δημοσιεύτηκε Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021
Γλουτένη - Τεχνολογία υποκατάστασης γλουτένης
Δημοσιεύτηκε Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021
ΥΛΙΚΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ (BELITZ ET. AL.) - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
Δημοσιεύτηκε Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
Υλικό μελέτης για λειτουργικές ιδιότητες πρωτεϊνών (functional properties of proteins) και διατροφικά χαρακτηριστικά πρωτεϊνών (nutritional attributes of proteins)
Δημοσιεύτηκε Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
ΑΣΚΗΣΗ 8- ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ
Δημοσιεύτηκε Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021
ΑΣΚΗΣΗ 8- ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ
ΑΣΚΗΣΗ 8
Δημοσιεύτηκε Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Παρακάτω θα βρείτε τις ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν στα πλαίσια της Άσκησης 8. 

Άσκηση - Ερωτήσεις προς Απάντηση

ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Δημοσιεύτηκε Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Επισυνάπτεται το βιβλίο του μαθήματος σε ηλεκτρονική μορφή.

Βιβλίο μαθήματος

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2021
Δημοσιεύτηκε Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021
ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 7- Κινητική μελέτη αντίδρασης Maillard
Δημοσιεύτηκε Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Παρακάτω θα βρείτε υλικό για την Άσκηση 7 "Κινητική μελέτη κυρίων αντιδράσεων στα τρόφιμα - Μαθηματική περιγραφή & μελέτη αντίδρασης Maillard σε πρότυπο σύστημα & πραγματικό τρόφιμο - Ανάπτυξη & εφαρμογή απλού λογισμικού".

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Καθ. Π. Ταούκη.

Maillard Reaction In Food_Conference Report_2006.pdf

Maillard Reaction In Food_Review_2001.pdf

Maillard_Baisier And Labuza_1992.pdf

Μη οδειδωτικη Αμαυρωση_Notes.pdf

Browning Reactions_Notes_Whistler And Daniel.pdf