Ύλη Mαθήματος
ΥΛΗ 2019
1. Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων. Το τρόφιμο ως σύνθετο βιολογικό υλικό: σύσταση, δομή, ιδιότητες.
2. Χημεία Τροφίμων-κύρια συστατικά
3. Χημεία Τροφίμων-κύρια συστατικά
4. Χημεία Τροφίμων-βιταμίνες, πρόσθετα, κτλ.
5. Εισαγωγή στη Μικροβιολογία τροφίμων-ασφάλεια
6. Εισαγωγή στη Μικροβιολογία τροφίμων-αλλοίωση
7. Αρχές κινητικής χημικών και βιολογικών δράσεων στα τρόφιμα
8. Διασφάλιση ποιότητας-ασφάλειας
9. Διεργασίες επεξεργασίας τροφίμων
10. Ψύξη
11. Κατάψυξη
12. Θερμικές Διεργασίες
13. Συσκευασία Τροφίμων